espa
Συνταγές ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣ ΜΕ ΤΣΑΛΑΦΟΥΤΙ

ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣ ΜΕ ΤΣΑΛΑΦΟΥΤΙ

Υλικά
250 γρ. Τσαλαφούτι ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
500 ml κρύα κρέμα γάλακτος
4 κ.σ. άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση:

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη, σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να γίνει σαντιγί. Ενσωματώνουμε το Τσαλαφούτι ανακατεύοντας απαλά. Μοιράζουμε το μίγμα σε ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει η μους. Σερβίρουμε με σιρόπι από γλυκό κουταλιού βύσσινο ή με όποια γλυκιά σος προτιμαμε.