espa

ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΕΣ ΚΟΥΛΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΣΑΛΑΦΟΥΤΙ

Υλικά

4 κριθαρένιες κουλούρες σπασμένες σε μεγάλα κομμάτια

2 µ ντομάτες, τριμμένες στην ψιλή πλευρά του τρίφτη

100 γρ. Τσαλαφούτι ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

10-15 μαύρες ελιές θρούμπες χωρίς τα κουκούτσια τους

100 ml ελαιόλαδο

Ρίγανη ξερή, τριμμένη

Αλάτι,

Μαύρο πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ντομάτα με το μισό λάδι, αλάτι και πιπέρι.

Βρέχουμε ελαφρώς τις κουλούρες, μοιράζουμε πάνω τους το μείγμα ντομάτας και από πάνω βάζουμε το τσαλαφούτι και τις ελιές.

Πασπαλίζουμε με ρίγανη, ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε .