Συνταγές ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

Υλικά

150 γρ. κατσικίσιο τυρί ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,

50 γρ. σουσάμι,

1 αβγό,

50 γρ. αλεύρι.

 

Εκτέλεση

Βάζετε σε τρία διαφορετικά μπολ αντίστοιχα, το αλεύρι, το αβγό χτυπημένο και το σουσάμι Κόβετε το τυρί σε μικρά κομμάτια και μετά το πανάρετε  περνώντας κάθε κομμάτι πρώτα από το αλεύρι, μετά από το χτυπημένο αβγό και τέλος στο σουσάμι. Τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι µέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσό χρώμα,  και τα βγάζετε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι. Τα σερβίρετε ζεστά ρίχνοντας πάνω τους λίγο μέλι ή όποια άλλη γλυκιά σάλτσα προτιμάτε.