espa
Συνταγές ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

Υλικά

1 κιλό ώριμες ντομάτες κομμένες στα οκτώ
6 αυγά
2 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές
φρέσκο θυμάρι
1 κ. γλυκού ζάχαρη
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Ελαιόλαδο
150 γρ. τσαλαφούτι

Εκτέλεση

Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεστάνει και ρίχνουμε το σκόρδο, τις πιπεριές και τις ντομάτες. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και λίγο αλάτι. Μόλις εξατμισθούν τα υγρά της ντομάτας, χτυπάμε καλά τα αυγά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με το αλάτι, το πιπέρι αι το θυμάρι και ανακατεύουμε συχνά με μια σπάτουλα.

Όταν ψηθεί η στραπατσάδα τη βάζουμε σε πιατέλα και τρίβουμε πάνω της το τσαλαφούτι και μπόλικο μαύρο πιπέρι.