ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ

ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ

Υλικά

3 κιλά κρέας ανάμεικτο, από αρνι, χοιρινό και μοσχάρι

2 μεγάλες λαδόκολλες

2πιπεριές κόκκινες κέρατο

2 πιπεριές πράσινες

250 γρ. Κεφαλογραβιέρα ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

4 σκελίδες σκόρδο

Ένα κλωναράκι δενδρολίβανο

1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

½ κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο

7- 8 μπαχάρια

Αλάτι και πιπέρι

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ. Χοντροκόβουμε τις πιπεριές και την κεφαλογραβιέρα και τις ρίχνουμε μέσα στο κρέας. Προσθέτουμε ολόκληρες τις σκελίδες του σκόρδου, ολόκληρο το κλωναράκι του δενδρολίβανου, τη ρίγανη, το μπούκοβο, τα μπαχάρια, το αλατοπίπερο, περιχύνουμε με το λάδι και ανακατεύουμε το μείγμα καλά. Πάνω στον πάγκο εργασίας βάζουμε σταυρωτά τις δύο λαδόκολλες, στο κέντρο τοποθετούμε το μείγμα του μπολ και κλείνουμε καλά. Δένουμε το πακέτο με σπάγγο, το βάζουμε σε ένα ταψί και το ψήνουμε στον φούρνο στους 200-220 βαθμούς για τρεις ώρες.