espa
Συνταγές ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

Υλικά

πέννες

250 γρ. μπρόκολο –

ζωμός  λαχανικών

ντοματίνια

σκόρδο

μία κόκκινη πιπεριά

κατσικίσιο τυρί

γιαούρτι

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πέννες σύμφωνα με το χρόνο μαγειρέματος που αναγράφεται στο πακέτο και τις κρατάμε ζεστές.

Ενώ μαγειρεύονται οι πένες ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σοτάρουμε το σκόρδο  σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να καραμελώσει, χωρίς να καεί και προσθέτουμε τα τοματίνια κομμένα στη μέση και την πιπεριά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το ζωμό και το μπρόκολο και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να έιναι έτοιμο το μπρόκολο και να απορροφηθούν τα υγρά.

Ρίχνουμε στο τηγάνι τις πένες και το κατσικίσιο τυρί, ανακατεύουμε για να ενσωματωθούν τα υλικά και σερβίρουμε αμέσως.