Η Εταιρία

παπαθανασίου η εταιρία

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΕΒΕ συστάθηκε το 1999 και προέρχεται από μετατροπή της επιχείρησης Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Για να το πετύχουμε αυτό  εργαζόμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Συνεργαζόμαστε στενά με το μόνιμο προσωπικό και τους σταθερούς εποχιακούς συνεργάτες μας, ώστε να παίρνουμε τις κατάλληλες αποφάσεις που συμβάλλουν και στην ανάπτυξη της εταιρίας και στην εξέλιξη των εργαζομένων.

Φιλοσοφία

Φιλοσοφία μας είναι αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου μας και το υψηλής ποιότητας γάλα που παράγεται στην περιοχή να δημιουργούμε μοναδικά τυροκομικά προϊόντα που καλύπτουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και συγχρόνως εκφράζουν το προσωπικό μας πάθος και μεράκι για τη δουλειά μας.

Οργάνωση

Για να το πετύχουμε αυτό εργαζόμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Συνεργαζόμαστε στενά με το μόνιμο προσωπικό και τους σταθερούς εποχιακούς συνεργάτες μας, ώστε να παίρνουμε τις κατάλληλες αποφάσεις που συμβάλλουν και στην ανάπτυξη της εταιρίας και στην εξέλιξη των εργαζομένων.

Ερευνάμε την αγορά, ώστε να προσφέρουμε τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στην παράδοσή μας και παράλληλα ικανοποιούν τις σύγχρονες γευστικές απαιτήσεις.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση του προσωπικού και συνεργαζόμαστε με ειδικούς επιστήμονες με στόχο:

Την ενημέρωση όλων μας πάνω σε νέα συστήματα και τεχνολογίες συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία
Τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας με σεβασμό στη γνώμη και τις απαιτήσεις των καταναλωτών
Την επίτευξη της υψηλότερης δυνατής ποιότητας και σταθερής γεύσης και υφής για όλα μας τα προϊόντα
Την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Επίσης προσπαθούμε να διατηρούμε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες προμηθευτές μας, επιλέγοντας στην πλειοψηφία τους να είναι ελληνικές εταιρίες με υψηλά επαγγελματικά στάνταρντ ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Κτηνοτρόφοι. Ένα ξεχωριστό κομμάτι για μας

Ξέρουμε καλά ότι η επιτυχία μας, από την έναρξη της λειτουργίας μας στηρίχτηκε στην υψηλή κτηνοτροφική παράδοση της περιοχής μας και στο εξαιρετικής ποιότητας γάλα που μπορεί να μας εξασφαλίζει.

Γι αυτό η σχέση μας με τους κτηνοτρόφους της περιοχής είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Με τους περισσότερους από αυτούς είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα. Δεν τους βλέπουμε ως προμηθευτές, αλλά ως συνεργάτες. Τους στηρίζουμε και μας στηρίζουν. Αποτελούμε τα μέρη μιας κοινής ανάπτυξης.

Δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα του γάλακτος που παραλαμβάνουμε, πραγματοποιώντας αυστηρούς έλεγχους σε καθημερινή βάση. Πάνω από όλα παρέχουμε τις κατάλληλες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους κτηνοτρόφους και εξασφαλίζουμε τις οικονομικές συνθήκες ώστε να παράγουν σωστά και ποιοτικά.

Στο ίδιο πνεύμα παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες με ιδιαίτερη χαρά και στη νέα γενιά στο χώρο της κτηνοτροφίας σε συνεργασία με ειδικούς ζωοτέχνες και κτηνιάτρους, με στόχο την καινοτομία και την ορθή πρακτική σε όλα τα στάδια της παραγωγής γάλακτος.

Πιστοποίηση ποιότητας ISO και HACCP

Πιστοποίηση ποιότητας ISO και HACCP

Η ποιότητα των προϊόντων μας έχει οικοδομήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας μας μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μας και τους πελάτες μας. Γι’ αυτό το λόγο η επιχείρησή μας έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει σύστημα ISO και HACCP με στόχο τον αυστηρό έλεγχο της ποιότητας του γάλακτος και των προϊόντων του σε όλα τα στάδια της παραγωγής του

Περιβάλλον – Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Περιβάλλον – Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στον ευαίσθητο χώρο της τυροκομίας, αλλά και με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στο απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον της περιοχής που μας προσφέρει την πρώτη ύλη, δεν θα ξεκινούσαμε καμία επένδυση, αν δεν είχαμε διασφαλίσει τους απαραίτητους περιβαλλοντικούς όρους.

Στο πλαίσιο αυτό χρηματοδοτήσαμε σχετική μελέτη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας που εδρεύει στο Αγρίνιο την έρευνα του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας. Με βάση τη μελέτη αυτή, έχουμε εγκαταστήσει σύστημα βιολογικής επεξεργασίας των υγρών αποβλήτων που καθιστά τα επεξεργασμένα απόβλητα με ποιοτικά χαρακτηριστικά ανώτερα των απαιτήσεων της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Το σημαντικό είναι ότι το όλο σύστημα έχει πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας, συνεπώς δεν μπαίνει καν το δίλημμα για το αν θα το λειτουργούμε ή όχι.

Επιπλέον η εταιρία, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει σχετικές δράσεις ενισχύοντας ευπαθείς ομάδες με τη συνεργασία των οργανωμένων φορέων της περιοχής, όπως π.χ. ο Δήμος Αγρινίου.

Όραμα – Σκοπός

Παπαθανασίου Όραμα – Σκοπός

Πραγματοποιώντας τις κατάλληλες επενδύσεις σε ότι αφορά στον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου στους τομείς παραγωγής και συσκευασίας, στοχεύουμε στην αύξηση των εξαγωγών μας. Για το σκοπό αυτό, ερευνούμε συστηματικά τις διεθνείς αγορές και τις απαιτήσεις τους και προσαρμόζουμε σχετικά την εικόνα και τις συσκευασίες των προϊόντων μας επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής (value of money).

Θέλουμε να συμβάλουμε ώστε το ελληνικό τυρί, με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ελληνικής γης που το συνοδεύουν να κερδίσει την περίοπτη θέση που του αξίζει στη διεθνή αγορά.