Υλικά
300 γραμμάρια γκίζα ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Μισό σκόρδο
Πιπέρι κόκκινο καυτερό
Πέντε κουταλιές σούπας λάδι.
Ρίγανη, δυόσμος, μαϊντανός
Πέντε φρέσκες ντομάτες
Πέντε πιπεριές φρέσκες, όχι καυτερές.
Αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Σ΄ ένα μεσαίο βαθύ ταψί βάλτε την γκίζα και ένα ποτήρι νερό ή γάλα. Κατόπιν τα υπόλοιπα υλικά αφού κόψουμε σε μικρά κομμάτια τις πιπεριές και τις ντομάτες. Ανακατεύουμε καλά όλο το μείγμα κι αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νερό. Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να εξαφανιστούν τα υγρά..